Register now to get rid of these ads!

700R 4 question

Discussion in 'The Hokey Ass Message Board' started by Razorshotrods, Aug 25, 2009.

  1. Razorshotrods
    Joined: Jul 28, 2008
    Posts: 346

    Razorshotrods
    Member
    from Phoenix

    Hey Guys, I installed a 700r4 in my 55 2nd series, it is a one wire? How do I hook the wire up for the look up? Do i run a Hot wire to it and a wire to a toggle switch? Not sure what the tranny is out of. Any advise would be great. Thanks
     
  2. brokenspoke
    Joined: Jul 26, 2005
    Posts: 2,890

    brokenspoke
    Member

    Try Bowtie Overdrives
     
  3. 57blevins
    Joined: May 26, 2009
    Posts: 47

    57blevins
    Member
    from omaha ar

    You would be better off getting a pressure switch from someone like pain wiring. Go to e-bay their every where. several different kinds read up on then and pick the right one for you.
     

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2020 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.