Register now to get rid of these ads!

Hot Rods Pictures replaced with X's...?

Discussion in 'The Hokey Ass Message Board' started by 340HilbornDuster, Jul 10, 2018.

Tags:
  1. 340HilbornDuster
    Joined: Nov 14, 2011
    Posts: 1,905

    340HilbornDuster
    ALLIANCE MEMBER

    Does anyone know why the pictures are being replaced with Red X's...?
    When I edit the post, they're still there...but doesn't show in the post...!
    upload_2018-7-10_13-14-24.png
    Probably a question for the Admin Guys?
     
  2. 5window
    Joined: Jan 29, 2005
    Posts: 7,368

    5window
    Member

    Guess I'd start there. And you may get bumped to another forum. I haven't seen that problem personally. Best of luck.
     
  3. I've been wondering that myself, I assume that the pics were saved in something that expired. There are some long ongoing threads that have lost a lot of the pics and thats a shame, we can't ask people to repost them that would be ridiculous. Hopefully we can find an answer.
     
  4. Hyfire
    Joined: Jun 18, 2004
    Posts: 1,232

    Hyfire
    Member

    I’ve seen this too. No matter how many times you correct a link, it Xs them. It’s a H.A.M.B. problem, not you.
     
    Register now to get rid of these ads!

  5. greybeard360
    Joined: Feb 28, 2008
    Posts: 1,458

    greybeard360
    Member

    I had that problem..... It's the HAMB app. I deleted the app and use my browser to access the HAMB and no more problems. Took me a while to figure it out too !!!
     
  6. GimmeAnotherOne
    Joined: Jun 10, 2018
    Posts: 49

    GimmeAnotherOne

    I use Tapatalk for mobile and the method they upload to works fine. Just FYI in case anyone wants to try it.
     

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2020 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.