Register now to get rid of these ads!

New Server Bug List...

Discussion in 'Questions & Suggestions' started by Ryan, Feb 15, 2018.

  1. Ryan
    Joined: Jan 2, 1995
    Posts: 18,236

    Ryan
    ADMINISTRATOR
    from Austin, TX
    Staff Member

    I'm working on the email issue now fellas.
     
  2. Ryan
    Joined: Jan 2, 1995
    Posts: 18,236

    Ryan
    ADMINISTRATOR
    from Austin, TX
    Staff Member

    Email notifications are now fixed. Sorry for the issue guys.
     
  3. ROADSTER1927
    Joined: Feb 14, 2009
    Posts: 2,313

    ROADSTER1927
    Member

    Thanks Boss, it seems to be fixed now!:D
     
  4. 54delray
    Joined: Dec 18, 2004
    Posts: 569

    54delray
    Member
    from Fremont NE

    Hmmmm? Still not getting email notifications. I assume on all threads I watch, but I know for sure on two threads that get daily posts, Kustom Blues ... and What Ever Happened To.... I even went back in and posted something on each of those threads thinking that would start the notifications back up. Nope. At the top right of the page, I have the 'Unwatch Thread' listed as an option. That means I am "watching" that thread. I also have the proper boxes checked under "Alert Preferences" and "Messages in Threads"
    Thanks in advance if this is something that is fixable
    Bill
     
  5. YJ4000
    Joined: Feb 5, 2009
    Posts: 265

    YJ4000
    Member

    I am also not getting email notifications.
     
  6. lostmind
    Joined: Aug 21, 2011
    Posts: 1,452

    lostmind
    Member

    I'm not getting email notifications on private messages.
    I checked my settings
     
  7. Ryan
    Joined: Jan 2, 1995
    Posts: 18,236

    Ryan
    ADMINISTRATOR
    from Austin, TX
    Staff Member

    Your ISP probably black listed us... We are working on getting off all of those blacklists right now.
     
  8. lostmind
    Joined: Aug 21, 2011
    Posts: 1,452

    lostmind
    Member


    Thank you for reply. I believe that's the problem. I just found out today I'm not getting my Ford Barn
    notifications of private messages. Never had a problem there. All my other forums are working. May
    have lost your ID when Windows updated? I'm sure it will eventually work out.
     
  9. Quote function is,nt working at this moment.
     
  10. lostmind
    Joined: Aug 21, 2011
    Posts: 1,452

    lostmind
    Member

    You fixed it , I got notifications today. Thanks for your efforts.
     
  11. 54delray
    Joined: Dec 18, 2004
    Posts: 569

    54delray
    Member
    from Fremont NE

    Thank you. Whatever you did, I'm on your "good" list again. Notifications hit my inbox now.
     
  12. simpsonrl
    Joined: Aug 31, 2017
    Posts: 77

    simpsonrl

    I am getting pop up notifications on my iPhone. If I open them, I am transferred to the post. (I.e. Working correctly).

    But if I go to notifications in the app on the iPhone, none of the notifications are up to date. They are all quite old even though the same threads are updated and generating pop ups.

    Thanks


    Sent from my iPhone using The H.A.M.B. mobile app
     
  13. simpsonrl
    Joined: Aug 31, 2017
    Posts: 77

    simpsonrl

    Anyone else having similar problems? I think it is something to do with subscribing to a thread.

    I un-subscribed and then re-subscribed and the old outdated notifications disappeared. But the new ones did not show up.

    I still get the pop up notifications. But as soon as you look at them, they disappear so you have to remember which threads were in the pop ups. I used to be able to go to the "notifications" tab and see the new notifications and then could select them individually.


    Sent from my iPhone using The H.A.M.B. mobile app
     
  14. Stogy
    Joined: Feb 10, 2007
    Posts: 7,156

    Stogy
    ALLIANCE MEMBER

    Hi Ryan
    Posts 23 & 26 are replies to you. This issue was happening before the server change but I will ask about it anyways. If you look at those replies the image you took is now a clickable link to view. It should I assume be a thumbnail size image of your picture which if you clic on it goes to fullsize.

    Sometimes when you reply the pic shows most of the time it does not...its shows as a clicable text link. I have a workaround because it helps understand the reply when you can see the pic but if you fellas can eliminate the problem it would be better.

    Also see below in the next two posts I demonstrated the issue I am describing...

    Thanks in advance.
     
    Last edited: Mar 17, 2018
  15. Stogy
    Joined: Feb 10, 2007
    Posts: 7,156

    Stogy
    ALLIANCE MEMBER

  16. Stogy
    Joined: Feb 10, 2007
    Posts: 7,156

    Stogy
    ALLIANCE MEMBER

    Test 2 with my workaround...​
     
  17. brad2v
    Joined: Jun 29, 2009
    Posts: 1,419

    brad2v
    ALLIANCE MEMBER

    I can't log in on my cel. Android app. I enter my user name and password, click done and ...nothing
     
  18. Stogy
    Joined: Feb 10, 2007
    Posts: 7,156

    Stogy
    ALLIANCE MEMBER


    View attachment 3808642

    Image issue still exists when replying to someones post with a picture...when you reply most often but not always the pic that was posted shows as a txt link not a picture.

     
    Last edited: Apr 23, 2018
  19. for some strange reason, I cant see some users post. I just get a red x. some are just fine. im using a sm-j727v cell phone.
     

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2013 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.