Register now to get rid of these ads!

Folks Of Interest Landracing forum

Discussion in 'The Hokey Ass Message Board' started by noboD, Oct 14, 2020.

  1. Dave Gray
    Joined: Sep 4, 2010
    Posts: 227

    Dave Gray
    Member

    Not working this morning..............
     
  2. Still not working at 3:30 pm...
     
  3. noboD
    Joined: Jan 29, 2004
    Posts: 7,700

    noboD
    Member

    Anyone else thinking twitter has something to do with it not working?
     
  4. Dave Gray
    Joined: Sep 4, 2010
    Posts: 227

    Dave Gray
    Member

    maybe it will be back after tuesday!
     
  5. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 18,354

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    How would that work, exactly?
     
  6. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 18,354

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    The site is a blank white page. It has intentionally been set as such.

    The site is not down. The index.html file is missing.

    Landing page source code:

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <style type="text/css">
    html, body, #partner, iframe {
    height:100%;
    width:100%;
    margin:0;
    padding:0;
    border:0;
    outline:0;
    font-size:100%;
    vertical-align:baseline;
    background:transparent;
    }
    body {
    overflow:hidden;
    }
    </style>
    <meta content="NOW" name="expires">
    <meta content="index, follow, all" name="GOOGLEBOT">
    <meta content="index, follow, all" name="robots">
    <!-- Following Meta-Tag fixes scaling-issues on mobile devices -->
    <meta content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;" name="viewport">
    </head>
    <body>
    <div id="partner"></div>
    <script type="text/javascript">
    document.write(
    '<script type="text/javascript" language="JavaScript"'
    + 'src="//sedoparking.com/frmpark/'
    + window.location.host + '/'
    + 'IONOSParkingUS'
    + '/park.js">'
    + '<\/script>'
    );
    </script>
    </body>
    </html>
     
    kidcampbell71 likes this.
  7. pontman
    Joined: Mar 18, 2011
    Posts: 407

    pontman
    Member

    Yes it was down a few weeks ago and back up for a short time and gone again? I have been having troubles with a few different forums? No sure whats going on maybe Russian influence?
     
  8. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 18,354

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    The domain is parked. This often happens when a hosting bill has not been paid.

    The domain registration has been paid until 04/25/2021.
     
    kidcampbell71 likes this.
  9. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 18,354

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    The internet does not work that way.
     
    kidcampbell71 likes this.
  10. Tman
    Joined: Mar 2, 2001
    Posts: 34,454

    Tman
    ALLIANCE MEMBER

    I just saw on Facebook that he is indeed trying to find a new hosting company it does sound like the bill wasn't paid because they aren't able to get their data

    Sent from my SM-J337V using The H.A.M.B. mobile app
     
    loudbang likes this.
  11. noboD
    Joined: Jan 29, 2004
    Posts: 7,700

    noboD
    Member

    It's back.
     
    Tman and loudbang like this.
  12. RidgeRunner
    Joined: Feb 9, 2007
    Posts: 906

    RidgeRunner
    Member
    from Western MA

    Thanks for the heads up!

    Ed
     
    loudbang likes this.
  13. aircap
    Joined: Mar 10, 2011
    Posts: 1,602

    aircap
    Member

    Glad to hear it. Headed there next...
     
    loudbang likes this.
  14. Tman
    Joined: Mar 2, 2001
    Posts: 34,454

    Tman
    ALLIANCE MEMBER

    Just saw the info, works for me.
     

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2021 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.