Register now to get rid of these ads!

Folks Of Interest Landracing forum

Discussion in 'The Hokey Ass Message Board' started by noboD, Oct 14, 2020.

  1. Dave Gray
    Joined: Sep 4, 2010
    Posts: 193

    Dave Gray
    Member

    Not working this morning..............
     
  2. Still not working at 3:30 pm...
     
  3. noboD
    Joined: Jan 29, 2004
    Posts: 7,287

    noboD
    Member

    Anyone else thinking twitter has something to do with it not working?
     
  4. Dave Gray
    Joined: Sep 4, 2010
    Posts: 193

    Dave Gray
    Member

    maybe it will be back after tuesday!
     
  5. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 17,628

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    How would that work, exactly?
     
  6. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 17,628

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    The site is a blank white page. It has intentionally been set as such.

    The site is not down. The index.html file is missing.

    Landing page source code:

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <style type="text/css">
    html, body, #partner, iframe {
    height:100%;
    width:100%;
    margin:0;
    padding:0;
    border:0;
    outline:0;
    font-size:100%;
    vertical-align:baseline;
    background:transparent;
    }
    body {
    overflow:hidden;
    }
    </style>
    <meta content="NOW" name="expires">
    <meta content="index, follow, all" name="GOOGLEBOT">
    <meta content="index, follow, all" name="robots">
    <!-- Following Meta-Tag fixes scaling-issues on mobile devices -->
    <meta content="width=device-width; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=0;" name="viewport">
    </head>
    <body>
    <div id="partner"></div>
    <script type="text/javascript">
    document.write(
    '<script type="text/javascript" language="JavaScript"'
    + 'src="//sedoparking.com/frmpark/'
    + window.location.host + '/'
    + 'IONOSParkingUS'
    + '/park.js">'
    + '<\/script>'
    );
    </script>
    </body>
    </html>
     
    kidcampbell71 likes this.
  7. pontman
    Joined: Mar 18, 2011
    Posts: 401

    pontman
    Member

    Yes it was down a few weeks ago and back up for a short time and gone again? I have been having troubles with a few different forums? No sure whats going on maybe Russian influence?
     
  8. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 17,628

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    The domain is parked. This often happens when a hosting bill has not been paid.

    The domain registration has been paid until 04/25/2021.
     
    kidcampbell71 likes this.
  9. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 17,628

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    The internet does not work that way.
     
    kidcampbell71 likes this.
  10. I just saw on Facebook that he is indeed trying to find a new hosting company it does sound like the bill wasn't paid because they aren't able to get their data

    Sent from my SM-J337V using The H.A.M.B. mobile app
     
    loudbang likes this.
  11. noboD
    Joined: Jan 29, 2004
    Posts: 7,287

    noboD
    Member

    It's back.
     
    Tman and loudbang like this.
  12. RidgeRunner
    Joined: Feb 9, 2007
    Posts: 871

    RidgeRunner
    Member
    from Western MA

    Thanks for the heads up!

    Ed
     
    loudbang likes this.
  13. aircap
    Joined: Mar 10, 2011
    Posts: 1,547

    aircap
    Member

    Glad to hear it. Headed there next...
     
    loudbang likes this.
  14. Just saw the info, works for me.
     

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2020 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.