Register now to get rid of these ads!

I need some testers right quick like....

Discussion in 'The Hokey Ass Message Board' started by Ryan, Jan 13, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ryan
    Joined: Jan 2, 1995
    Posts: 19,248

    Ryan
    ADMINISTRATOR
    from Austin, TX
    Staff Member

    Having some server issues and we are bouncing around a bit. In any case, I need a few of you test for me if ya got the time. Here's what I need.

    Step 1. Go here:

    http://www.jalopyjournal.com/

    Let the page load. Once it loaded, did the whole page disappear behind a black box?

    Step 2. Go here:

    http://www.jalopyjournal.com/?page_id=11158&paged=2

    Did the page load?

    Step 3. Go here:

    http://www.jalopyjournal.com/?p=11157

    Scroll down and click on the thumbnails of my Rivi. Did they pop up in a black box over the page or were you taken to a new page?

    Let me know and thanks!
     
  2. oldpl8s
    Joined: Apr 11, 2007
    Posts: 1,391

    oldpl8s
    Member

    all steps worked fine and fast
     
  3. chaddilac
    Joined: Mar 21, 2006
    Posts: 13,862

    chaddilac
    Member

    everything loaded fine, and the thumbs worked too!
     
  4. Done Boss everything worked fine for me.
     

  5. Ryan. all 3 pages loaded fine and the thumbnails expanded jsut fine. Using Internet Explorer 8
    Don
     
  6. kirby1374
    Joined: Dec 16, 2008
    Posts: 427

    kirby1374
    Member

    they all worked good for me
     
  7. casper
    Joined: Apr 27, 2005
    Posts: 974

    casper
    Member

    step 1... only the top half went black
    step 2 could not download
    step 3 box popped up over the page (but blue not black)
     
  8. 38FLATTIE
    Joined: Oct 26, 2008
    Posts: 4,350

    38FLATTIE
    Member
    from Colorado

    Works fine.

    They pop up in a black box over the page.
     
  9. 1Cheesecake
    Joined: Oct 23, 2010
    Posts: 10

    1Cheesecake
    Member
    from Houston

    1. I got a black box that just covered up the top 1/4 of the page
    2. server error
    3. worked correctly

    I am using Google Crome
    CC
     
  10. jick
    Joined: Aug 26, 2005
    Posts: 374

    jick
    Member
    from london

    All worked fine for me too..... Man I love those Rivieras.....
     
  11. All worked OK for me
     
  12. dirtbag13
    Joined: Jun 16, 2008
    Posts: 2,540

    dirtbag13
    Member

    everything worked for me
     
  13. creepyjackalope
    Joined: Apr 4, 2007
    Posts: 560

    creepyjackalope
    Member

  14. Everything went well here...
     
  15. subdajj
    Joined: Jul 18, 2009
    Posts: 174

    subdajj
    Member

  16. five-oh
    Joined: Jan 10, 2008
    Posts: 382

    five-oh
    Member
    from Arkansas
    1. HAMB Old Farts' Club

    Step 1: Loaded properly and didn't disappear
    Step 2: Yes.
    Step 3: Popped up in a black box over the page.

    If it matters, I'm one of probably 5 people in the US that is still using "traditional internet"- slow dial-up.:D
     
  17. Salty
    Joined: Jul 24, 2006
    Posts: 2,259

    Salty
    Member
    from Florida

    step 1... only the top half went black
    step 2 could not download
    step 3 yeah they popped up inna box hoever it was ultra wide and didnt fit....annoyingly so....most of the pop up box was white...
     
  18. PUMPKINHEAD
    Joined: Dec 16, 2007
    Posts: 438

    PUMPKINHEAD

  19. GARY?
    Joined: Aug 15, 2005
    Posts: 1,626

    GARY?
    Member

    Worked fine. Earlier in the day I had the black block on the Journal.
     
  20. oldpaint
    Joined: Jul 25, 2009
    Posts: 357

    oldpaint
    Member

    step 1. I got a black box when I tried to make it full size, but just down to the whitewalls on the black car.

    step 2. got a website can not display page.

    step 3. got the black box like in step 1, won't load thumbnails
     
  21. wingedexpress
    Joined: Dec 24, 2006
    Posts: 894

    wingedexpress

    Black at the top on first and last ,error on the middle one.What ever is in the small box at bottom will not load.
     
  22. 1: ie works firefox and chrome both get the black box (top part of page only, covers _most_ of the stuff above the fold)
    2: i.e. gives me 'page could not load' error, firefox gives me a blank screen, and chrome works. Note that ff and ie may be timing out - my connection sux
    3: the lightbox script works in ie and chrome, firefox goes to a clean browser page with just the picture.
     
    Last edited: Jan 13, 2011
  23. falcongeorge
    Joined: Aug 26, 2010
    Posts: 18,341

    falcongeorge
    Member
    from BC

    All worked fine for me. #3 Riv thumbs in black box over page.
     
  24. autobilly
    Joined: May 23, 2007
    Posts: 3,094

    autobilly
    Member

    Let the page load. Once it loaded, did the whole page disappear behind a black box?
    Half (top) of page disappeared behind the box.

    Did the page load?
    No.

    Scroll down and click on the thumbnails of my Rivi. Did they pop up in a black box over the page or were you taken to a new page?
    Popped over the page but didn't load.
     
  25. Byron Crump
    Joined: Jun 13, 2001
    Posts: 1,855

    Byron Crump
    Member

    Same for me as above except last box was black, not blue.
     
  26. racer32
    Joined: Sep 22, 2007
    Posts: 745

    racer32
    Member

    Step 1: Loaded fine, then had black box pop in and cover part of page. WEnt to about the top of the fenders on the pic with the 39.

    Step 2: No load. HTTP 500 Internal Server Error

    Step 3: Not sure if it was a new page or if the pop-up box was really huge. Very weird. Pic I clicked on was off to the right side of the page-had to scroll over to it. Acts like it's trying to load all 3 images. There are "close" X's on the bottom of the page/window. When I click a "close" X it reverts back to the original page, but has a small rolling icon (like you get when a page is trying to load media). Says "done with errors on page" in the status bar on the bottom of browser window (IE-7).
     
  27. StayFrosty
    Joined: Apr 13, 2010
    Posts: 24

    StayFrosty
    Member
    from Wisconsin

    1. Top half is black
    2. The page did not load
    3. Top half is black. Thumbnails loaded but the box was really wide and the close button was located at the bottom.

    Viewing in Chromium if that helps.
     
  28. Carter
    Joined: Mar 18, 2006
    Posts: 1,406

    Carter
    Member

    All worked fine for me. Using Firefox.
     
  29. Can I get paid the same as Tman?? :D
     
  30. Dynaflash_8
    Joined: Sep 24, 2008
    Posts: 3,016

    Dynaflash_8
    Member
    from Auburn WA

    I just got the same thing
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2020 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.