Register now to get rid of these ads!

How To Post Images On A Thread

Discussion in 'Tutorials' started by Ryan, May 12, 2014.

  1. 64coolbrez
    Joined: Mar 4, 2017
    Posts: 24

    64coolbrez
    Member
    from Dover pa.

  2. 64coolbrez
    Joined: Mar 4, 2017
    Posts: 24

    64coolbrez
    Member
    from Dover pa.

    Ho my God it worked! Grate put I'm going to bed tomorrow is another day.
     
    210superair likes this.
  3. Yep! If you're going to hang around here, you better learn how to post pictures. We love 'em!
    :cool:
     
    41 GMC K-18 likes this.
  4. Motoimpaired
    Joined: Dec 26, 2011
    Posts: 32

    Motoimpaired
    Member

  5. Speed Gems
    Joined: Jul 17, 2012
    Posts: 6,433

    Speed Gems
    Member

    Another thing I've noticed is, if you cut and paste from another website it doesn't stay long and you get that blue green image so upload the picture you want to post to your computer first then post it on the H.A.M.B., However, it seems you can cut and paste an image from one thread to another.
     
  6. Giving it a shot on my latest leaker... 20220708_205808.jpeg
     
    RICH B likes this.
  7. indianharry
    Joined: Oct 13, 2020
    Posts: 34

    indianharry

  8. Moriarity
    Joined: Apr 11, 2001
    Posts: 30,144

    Moriarity
    SUPER MODERATOR
    Staff Member

  9. indianharry
    Joined: Oct 13, 2020
    Posts: 34

    indianharry

  10. Trying to learn the Newest version of the HAMB
    A little bit of History... Bobbled bought two T Roadsters from me and this was my delivery trailer
    20210919_222502.jpeg
     
    Bill's Auto Works and Thor1 like this.
  11. reffiesj
    Joined: Dec 10, 2018
    Posts: 87

    reffiesj
    Member

  12. Just testing FB_IMG_1684040405103.jpeg
     
    rust&patina likes this.
  13. 73RR
    Joined: Jan 29, 2007
    Posts: 7,155

    73RR
    Member

    Just a test. I have had success posting photos before but today I wanted to replace photos lost to photobucket

    upload_2024-1-6_14-10-8.jpeg

    I had tried to post direct from my doc file but nothing appeared. I transferred the pics to a thumb drive and here it is...? I'm a bit confused but I'll go back to the original thread and see if it posts there. I'm just another old guy from an analog world trying to get by.......

    No deal...the original thread does not accept the same pic offered in the same fashion.
    Much appreciate any thoughts on this. I would like to put the photos back in the HemiTech thread since the red x does not help anyone.
     
    Last edited: Jan 6, 2024
  14. Speed Gems
    Joined: Jul 17, 2012
    Posts: 6,433

    Speed Gems
    Member

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2021 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.