Register now to get rid of these ads!

FE motor mount question

Discussion in 'The Hokey Ass Message Board' started by TooManyFords, Jan 17, 2012.

  1. TooManyFords
    Joined: May 21, 2008
    Posts: 553

    TooManyFords
    Member
    from Peotone IL

    Dropping a 390 into a 58 Edsel and buddys shop. Having brain fade, Mounts we got only havre one stud. Mounts are C ahape. Does the open side go forward or back. Car had no engine when he got it and doner engine is out of 69 Galaxie with new type mounts. It looks like the left side mount will hit the left manifold ( have no ides what manifold came off of) if we put the open end forward. Wrong manifold????
     
  2. 58 Should be 2 stud mount. It goes in with C facing firewall. At least they do in my car. Here is a photo while I was building headers. 59 was first year for single stud as far as I know.
    The Wizzard
     

    Attached Files:

  3. TooManyFords
    Joined: May 21, 2008
    Posts: 553

    TooManyFords
    Member
    from Peotone IL

    Perfect picture. Wrong mounts. Thanks!
     
  4. FrozenMerc
    Joined: Sep 4, 2009
    Posts: 2,776

    FrozenMerc
    Member

    Here is a shot of the single stud mounts in my '62 Merc. The C faces backwards. I don't know if they are the same as your Edsel though.

    [​IMG]

    Good Luck.
     

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2021 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.