Register now to get rid of these ads!

Event Coverage ★★★ Are you having problems with the HAMB? ★★★

Discussion in 'The Hokey Ass Message Board' started by Ryan, Jan 20, 2016.

  1. ............................Still good here.:D
     
  2. Fedcospeed
    Joined: Aug 17, 2008
    Posts: 2,011

    Fedcospeed
    Member

    Just got it done,works fine. WOW ,being a computer know nothing,I feel powerful ,gonna be a good night in the shop!! Thanks for the instructions Ryan
     
  3. Kiwi 4d
    Joined: Sep 16, 2006
    Posts: 2,716

    Kiwi 4d
    ALLIANCE MEMBER

    Followed Ryan's instructions for the ipad and we are all logged in and back to warp speed and the gremlins are back in the closet,thanks Ryan.
     
  4. Model T1
    Joined: May 11, 2012
    Posts: 3,310

    Model T1
    Member

    Are you having problems with the HAMB?
    Nope! I'm on Firefox and running like a wildfire.:)
    My Desk (4).jpg Aint' much but it works.:D
     
    loudbang likes this.
  5. Pretty funny. I haven't had any problems. Even before, during, and after the server change. I figured the Lonestar State had some magic internet powers upstream from Austin. I do have FIOS fastest internet speed though ....

    Today, I figured ... what the hell ... guess I need to clear cache everywhere also ... with all these HAMB problem threads. LOL now all my favorite other visited sites are gone !!! BUT still no problems HAMB'ing here. Now to reset all my other preferences. haha just f#cked myself I guess. :D
     
    loudbang likes this.
  6. Jalopy Joker
    Joined: Sep 3, 2006
    Posts: 24,919

    Jalopy Joker
    Member

    just now was able to log on and get back to this site - great
     
  7. khead47
    Joined: Mar 29, 2010
    Posts: 1,665

    khead47
    ALLIANCE MEMBER

    Everything is still FUBAB! I followed Ryans instructions to the T a couple of days ago, and again a half hour ago, and I still need to re-log in every time, and just doing that takes 5 minutes. Also have lost all my banking and favorites instant log ins. Getting scary!!!!!!!!!!!!!!
     
  8. khead47
    Joined: Mar 29, 2010
    Posts: 1,665

    khead47
    ALLIANCE MEMBER

    Just re-booted and everything is still messed up. Took me 5 minutes to log in again.Can not log in to my IE emails now without jumping through the hoops. Bout ready to get some carrier doves! ( can't spell the birds in Rocky, and on the Waterfront ) Anyhoo-. Love the HAMB, but I'm getting more frustrated than a 3 puckered goat!!!!!!!!!!!!!!
     
  9. Fat47
    Joined: Nov 10, 2007
    Posts: 1,222

    Fat47
    ALLIANCE MEMBER

    Still having to log in a go through several sign ins to get workable HAMB
     
  10. It's peachy keen here today. Thanks for setting things straight again.
     
  11. don daddyo
    Joined: Feb 20, 2011
    Posts: 225

    don daddyo
    Member

    Big Thanks to the HAMB , things are set straight
    , let's hope it stay,
     
  12. khead47
    Joined: Mar 29, 2010
    Posts: 1,665

    khead47
    ALLIANCE MEMBER

    All is back to speed on this end. Thanks, Boss.
     
  13. hipster
    Joined: Mar 1, 2014
    Posts: 98

    hipster
    Member

    My H.A.M.B. android app is jacked- doesn't work as an app, it's just like being on a pc. Doesn't keep track of read posts, runs super slow.
    I cleared cache, history &reinstalled the app. Is this tied into the membership drive or another issue?
    Up to this point the app has been pretty good, maybe even faster than the pc when viewing or replying.
    Thanks in advance for any assistance!
    ..
    Okay, third try at download /removal fixed app.. had to remove, reinstall app from play store and clear all histories/caches.
    All appears good now.
     
    Last edited: Jan 24, 2016
  14. malcolm1943
    Joined: Sep 28, 2011
    Posts: 239

    malcolm1943
    Member

    Followed Ryans directions and can get into site OK, but have to log in every single time, even though I check the "keep me logged in" tab every time.
     
  15. seatex
    Joined: Oct 24, 2006
    Posts: 2,661

    seatex
    Member

    Okay, I opened my briefcase, poured all of my papers into the wastecan, and closed my attaché, and everything seems to be working fine. What was the problem, again?
     
    loudbang likes this.
  16. Model T1
    Joined: May 11, 2012
    Posts: 3,310

    Model T1
    Member

    Sadly I'm not on here as much as I'd like. But anytime I check in I get right on just like I should.
    No fancy cleaning or anything. Just my old fashioned desk top and a crappy monitor.
    Been busy moving more suff.
    <------------There went three of my cars to the cold midwest.
     
  17. [QUOTE="kidcampbell71, post: 11353023, member: 197955"
    now all my favorite other visited sites are gone !!! [/QUOTE]

    There's other sites? ;):D
     
    kidcampbell71 likes this.
  18. krylon32
    Joined: Jan 29, 2006
    Posts: 6,280

    krylon32
    Alliance Vendor
    from Nebraska

    Since you turned off caching everything has been fine. Speed is good and all functions work.
     
  19. gimpyshotrods
    Joined: May 20, 2009
    Posts: 17,139

    gimpyshotrods
    ALLIANCE MEMBER

    Zero issues here. I checked at work, and it was lightening fast.

    Where I work, we do not have the Internet. We are the Internet. There are no connections faster that ours, because we are who makes your connections.

    I suspect that many of you are either experiencing problems with your local service provider, or with your individual computer/phone.
     
  20. Fly'n Kolors
    Joined: Sep 21, 2008
    Posts: 407

    Fly'n Kolors
    Member

    Dad don't touch anything. Son
     

Share This Page

Register now to get rid of these ads!

Archive

Copyright © 1995-2020 The Jalopy Journal: Steal our stuff, we'll kick your teeth in. Terms of Service. Privacy Policy.

Atomic Industry
Forum software by XenForo™ ©2010-2014 XenForo Ltd.